"Σφαίρα εξ ουρανού" σκότωσε 4χρονο!


Ένα 4χρονο αγόρι έχασε τη ζωή του στις Ηνωμένες Πολιτείες, όταν παρακολουθώντας τη λειτουργία στην εκκλησία της πόλης Decatur, στην Georgia, το πέτυχε σφαίρα, προερχόμενη από όπλο, που πυροδοτήθηκε από απόσταση 3 μιλίων.
Σύμφωνα με την Telegraph, o 4χρονος Marquel Peters βρισκόταν με την οικογένειά του μέσα στην εκκλησία, όταν μία σφαίρα, διαπέρασε την οροφή και καρφώθηκε στο κεφάλι του.
Αμέσως, ο μικρός σωριάστηκε στα πόδια των γονιών του, που δεν είχαν συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί και για ποιο λόγο το παιδί έφερε διαμπερές τραύμα στο κεφάλι.
Μόνο όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί του αφαίρεσαν τη σφαίρα διαπιστώθηκε πως το τραύμα του είχε προκληθεί από πυροβολισμό.
Ο Κelly Fite, πρώην ειδικός του Εγκληματολογικού Εργαστηρίου της Georgia, δήλωσε στην εφημερίδα Atlanta Journal-Constitution, ότι η σφαίρα κατά πάσα πιθανότητα προήλθε από όπλο, τύπου AK-47.
Ο άνθρωπος που πυροβόλησε θα πρέπει να βρισκόταν σε απόσταση τουλάχιστον δύο ή τριών μιλίων μακριά, υπογράμμισε ο ίδιος, τονίζοντας πως είναι κατά πάσα πιθανότητα το όπλο είχε κλίση 30 ή 40 μοιρών.
Σημειώνεται ότι είναι πολύ σύνηθες φαινόμενο, οι έχοντες όπλα, να τα χρησιμοποιούν, πυροβολώντας στον αέρα, προκειμένου να σημάνουν την αρχή της νέας χρονιάς.
Η μητέρα του παιδιού, κάλεσε τον άνθρωπο, που έγινε αιτία να χάσει τη ζωή του ο 4χρονος γιος της, να εμφανιστεί, ωστόσο, ο κ. Fite επεσήμανε πως το πιθανότερο είναι να μην έχει καν καταλάβει τι έχει συμβεί.
Όπως και να ‘χει, ειδικοί εξετάζουν τη σφαίρα, προκειμένου να δουν κατά πόσο ταιριάζει με όπλο, που τους έχει «απασχολήσει» και στο παρελθόν.

www.cosmo.gr

Δημοσίευση σχολίου