Σοκ!!! Κινεζικό ξυλάκι στον εγκέφαλο μωρού!!!

Κινεζικό ξυλάκι στον εγκέφαλο μωρού


Αντιμέτωποι με ένα πολύ δύσκολο ιατρικό περιστατικό βρέθηκαν γιατροί στην Κίνα, όταν κλήθηκαν να αφαιρέσουν από τον εγκέφαλο μωρού 14 μηνών ένα κινεζικό ξυλάκι, το οποίο εξείχε από τη μύτη του.

Ο Li Jingchao, από την επαρχία Shandong στην ανατολική Κίνα, νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο Bo Ai, καθώς το αιχμηρό αντικείμενο του προκάλεσε μία μόλυνση.

Το μωρό έπαιζε με chopstick, καθώς η μητέρα του έπλενε τα πιάτα στην κουζίνα. Ξαφνικά έπεσε και το ξυλάκι εισχώρησε στο ρουθούνι του Li και έφθασε έως τον εγκέφαλο.

Έντρομοι οι γονείς χρειάστηκε να ταξιδέψουν επί 10 ώρες μέχρι το Πεκίνο, αφού στην περιοχή τους τα νοσοκομεία δεν διέθεταν τον κατάλληλο ιατρικό εξοπλισμό, προκειμένου το ξυλάκι να αφαιρεθεί με ασφάλεια.

Όταν το παιδί έφθασε στην κλινική, είχε υψηλό πυρετό και ασυνήθιστο σφυγμό. Οι νευροχειρουργοί φοβούνταν ότι η αφαίρεση του chopstick, το οποίο είχε εισχωρήσει 14mm στον εγκέφαλο, θα προκαλούσε εσωτερική αιμορραγία και εν συνεχεία παράλυση ή θάνατο.

«Ευτυχώς, προκλήθηκε μόνο μικρή αιμορραγία και υπέστη μόνο μία μόλυνση», είπε ο θεράπων ιατρός του μωρού. Ο Li Jingchao αναμένεται να πάρει εξιτήριο περίπου σε μία εβδομάδα.
Zougla.gr 

Δημοσίευση σχολίου