1.29.2010

Δίδυμα από διαφορετικό πατέρα!!!

Ένας άνδρας πληροφορήθηκε ότι είναι ο βιολογικός πατέρας ενός μόνον από τα δίδυμα αγόρια που έφερε στον κόσμο η γυναίκα του.

Η απίστευτη -πλην όμως επιστημονικά θεμελιωμένη αλήθεια - ήρθε στο φως, όταν ο εν λόγω σύζυγος, μέλος των σωμάτων ασφαλείας της Κωνσταντινούπολης, άρχισε να αμφιβάλλει για την πίστη της συζύγου του και αποφάσισε να κάνει εξετάσεις DNA για τα δίδυμα, ηλικίας τριών ετών.

Οι εξετάσεις έδειξαν, με βεβαιότητα 99,9% ότι είναι πατέρας του ενός αγοριού, όπως εξηγεί άρθρο της εφημερίδας Σαμπάχ, το οποίο προσθέτει ότι οι εξετάσεις επαληθεύτηκαν και από δεύτερο εργαστήριο ύστερα από αξίωση του δικαστηρίου το οποίο εξετάζει την αίτηση διαζυγίου.

Η μητέρα των αγοριών διατηρούσε σχέσεις με έναν άνδρα, πριν εξαναγκασθεί από την οικογένειά της να παντρευτεί τον αστυνομικό.

Το φαινόμενο των διδύμων με διαφορετικούς πατέρες είναι ιδιαίτερα σπάνιο στους ανθρώπους, αλλά αρκετά συνηθισμένο στα ζώα, όπως στις γάτες ή τους σκύλους. Κάτι τέτοιο συμβαίνει, όταν μία γυναίκα έχει διπλή ωορρηξία μέσα στον ίδιο έμμηνο κύκλο, εξηγεί επικεφαλής του Γυναικολογικού Τμήματος του Πανεπιστημίου της Άγκυρας.

Η θλιβερή κατάληξη της ιστορίας είναι ότι ο αστυνομικός αποφάσισε να αναλάβει την επιμέλεια του παιδιού του, ενώ το άλλο ανατέθηκε σε ίδρυμα.
Όσο για τη μητέρα, αντιμέτωπη με τις απειλές τόσο της οικογένειάς της όσο και του πρώην συζύγου της κατά της ζωής της, πέτυχε τουλάχιστον μία δικαστική απόφαση που απαγορεύει και στους μεν και στον δε να πλησιάζουν στο σπίτι της σε ακτίνα μικρότερη των 500 μέτρων.

Zougla.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

© TA ZOYZOYNIA, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena