57χρονη έκανε ένεση ηρωίνης στον 22χρονο γιο της!

Σκότωσε το παιδί της για να μην υποφέρει


Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε από δικαστήριο της Βρετανίας η 57χρονη Φράνσις Ίνγκλις, η οποία ομολόγησε ότι έκανε ένεση ηρωίνης στον 22χρονο γιο της, Τομ, γιατί δεν άντεχε να τον βλέπει να υποφέρει.

Ο Τομ υπέφερε από εγκεφαλικές βλάβες μετά τον τραυματισμό του, που προκλήθηκε όταν έπεσε από ασθενοφόρο που βρισκόταν εν κινήσει, τον Ιούλιο του 2007.

Η Ίνγκλις ομολόγησε ότι ζούσε μία κόλαση εξαιτίας της κατάστασης του γιου της και επέμεινε ότι ενήργησε με κίνητρο της αγάπη προς το σπλάχνο της, αρνούμενη την την ενοχή της στην κατηγορία του φόνου.

Ο δικαστής Μπράιαν Μπάρκερ είπε ότι «μπορούμε όλοι να καταλάβουμε τα συναισθήματα και την δυστυχία που βιώνατε. Αλλά το γεγονός είναι ότι γνωρίζατε ότι είχατε σκοπό να κάνετε ένα φρικτό πράγμα. Γνωρίζατε ότι παραβιάζετε τις συμβάσεις της κοινωνίας μας, ότι παραβιάζετε το νόμο, και γνωρίζατε τις συνέπειες».

Η δημόσια κατήγορος Μιράντα Μουρ είπε στην αγόρευσή της ότι «είναι μια τραγική υπόθεση αλλά δεν συνιστά υπεράσπιση το ότι δολοφονείς για να τερματίσεις τη ζωή κάποιου διότι θες να τον βγάλεις από την δυστυχία του».

Το δικαστήριο έκρινε την Ίνγκλις, κάτοικο Ντάγκενχαμ, στο ανατολικό Λονδίνο, ένοχη για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της απόπειρας ανθρωποκτονίας, αφού είχε αποπειραθεί να τερματίσει τη ζωή του γιου της και το Σεπτέμβριο του 2007.

Καταδικάστηκε σε ποινή ισόβιας κάθειρξης με ελάχιστο όριο έκτισης ποινής τα εννέα έτη.

Zougla.gr

Δημοσίευση σχολίου