Νέα τροπή στην υπόθεση της μικρούλας Μαντλίν!!!

Οι γονείς της Μαντλίν πίσω από την εξαφάνισή της;


Η ιστορία της συγκλόνισε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ η φωτογραφία της βρίσκεται παντού, στο διαδίκτυο, σε ανακοινώσεις, στην τηλεόραση, με τους γονείς της να την αναζητούν μέχρι και τώρα, τρία χρόνια μετά της εξαφάνισή της.
Σενάριο θρίλερ θυμίζει η ιστορία της μικρούλας Madeleine McCann που εξαφανίστηκε μέσα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου παραθέριζε με τους γονείς της στην Πορτογαλία και από τότε αγνοείται.
Τώρα όμως οι καταγγελίες ενός Πορτογάλου αστυνομικού έρχονται να δώσουν νέα τροπή στην υπόθεση. Ο αστυνομικός υποστηρίζει ότι η μικρή Maddy είναι νεκρή και κατηγορεί τους γονείς της ότι εμπλέκονται στην εξαφάνισή της!
Ο Goncalo Amaral, ο οποίος ήταν επικεφαλής των αρχικών ερευνών για τη μικρούλα το Μάιο του 2007 έγραψε μάλιστα και βιβλίο για όλα αυτά με τίτλο: «Maddie: Η αλήθεια ενός ψέματος».
Οι γονείς της μικρής κατέθεσαν μήνυση εναντίον του αστυνομικού και την Τρίτη ξεκίνησε η δίκη της υπόθεσης.
Στο δικαστήριο ο Goncalo Amaral επέμεινε στους ισχυρισμούς του, τονίζοντας ότι η Madeleine έχασε τη ζωή της σε τραγικό δυστύχημα μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και ότι οι γονείς της συγκάλυψαν το θάνατό της για να μην βρεθούν αντιμέτωποι με κατηγορίες αμέλειας.
Μάλιστα όταν είχε ξεσπάσει αυτή η υπόθεση, και η αστυνομία της Βρετανίας είχε θεωρήσει τους γονείς ύποπτους, όμως δεν ασκήθηκαν κατηγορίες εναντίον τους.

Zougla.gr 

Δημοσίευση σχολίου