Έγινε παρένθετη μητέρα 7 φορές!

Έγινε παρένθετη μητέρα 7 φορές


Εχοντας ήδη φέρει στον κόσμο επτά αγγελούδια, η Τζιλ Χόκινς αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να αποκτήσει και όγδοο! Εχοντας αισθανθεί έντονα την τελευταία τριετία πως της είχε λείψει πολύ η διαδικασία της εγκυμοσύνης έσπευσε ξανά στον γιατρό της προκειμένου να «ξεκινήσουν ξανά όλα από την αρχή».

Η 45χρονη Βρετανίδα όμως δεν είναι μια μητέρα όπως όλες οι άλλες. Και αυτό γιατί κανένα από αυτά τα επτά παιδιά που έχει γεννήσει δεν είναι 100% δικό της, μια και η ίδια δεν είναι παρά η παρένθετη μητέρα τους! Μια γυναίκα δηλαδή που συντέλεσε στο να αποκτήσουν παιδιά ζευγάρια που για τον έναν ή τον άλλο λόγο δεν μπορούσαν μόνα τους να τεκνοποιήσουν.

Ηδη από χθες, η Χόκινς δήλωσε πως για μία ακόμη φορά στη ζωή της βιώνει «την απόλυτη έκσταση». Ο λόγος είναι πως το τεστ εγκυμοσύνης που έκανε ήταν θετικό αποκαλύπτοντας ουσιαστικά πως τουλάχιστον το ένα από τα δύο έμβρυα που είχαν εμφυτευτεί εσχάτως στη μήτρα της αναπτυσσόταν κανονικά. Και πως από τον επόμενο μήνα θα μάθει και το αν τελικά θα κυοφορήσει δίδυμα. «Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να είναι δίδυμα. Κάτι που το θέλω πολύ, μια και δεν είχα την τύχη να ζήσω ανάλογη εμπειρία στο παρελθόν» δήλωσε η Χόκινς μιλώντας στην «Daily Mail» για το θέμα.

Αξιοσημείωτο είναι όμως το γεγονός πως αν και η Χόκινς αναντίρρητα λατρεύει τα παιδιά, όπως λέει και η ίδια, δεν θέλει να αποκτήσει ένα πραγματικά δικό της. Και αυτό διότι απλώς λατρεύει τη διαδικασία της εγκυμοσύνης. Στην περίπτωση της τελευταίας σύλληψης πάντως, η 45χρονη Βρετανίδα για πρώτη φορά δεν χρησιμοποιεί δικά της ωάρια. Οσο για τα... διαδικαστικά της νέας εγκυμοσύνης της; Στο τέλος της διαδικασίας η Χόκινς θα αμειφθεί με το ποσό των 12.000 ευρώ για τα έξοδα της κύησης.
Espressonews.gr

Δημοσίευση σχολίου