Στο Διαδίκτυο... περίμενε ο θάνατος μια 15χρονη


Ήταν μόνο 15 χρονών και, όπως πολλοί νέοι στην ηλικία της, αναζητούσε μέσω του διαδικτύου να κάνει γνωριμίες και να βρει τον έρωτα της ζωής της.

Πρόκειται για την Κάρλι Ράιαν από την Αδελαΐδα που είχε γοητευτεί από την κουλτούρα των "ίμο" (emo), που θέλει τους πιστούς της να ντύνονται με μαύρα ρούχα, να βάζουν σκουλαρίκια στο πρόσωπο, να αφήνουν τα μαλλιά τους να πέφτουν στην μια άκρη του μετώπου και λοιπά.

Μέσω των ιστοσελίδων του Διαδικτύου που χρησιμοποιούν οι "emo" για να έρχονται σε επαφή μεταξύ τους, η 15χρονη Κάρλι γνώρισε τον 19χρονο Μπράντον Κέιν, πίσω από τον οποίο όμως κρυβόταν και ο 50χρονος πατέρας του.

Όπως, όμως, αποδείχθηκε στη συνέχεια, ο Μπράντον δεν ήταν αυτός που πίστευε η Κάρλι ότι ήταν. Πατέρας και γιος, που έμεναν στην Βικτώρια, είχαν αποκρύψει τα πραγματικά τους ονόματα και χρησιμοποιούσαν ψεύτικα μόνο και μόνο για να γνωρίσουν άτομα που τους ενδιέφεραν μέσω του Διαδικτύου.

Λίγο καιρό μετά τη γνωριμία, τον Φεβρουάριο του 2007, η 15χρονη μαθήτρια βρέθηκε δολοφονημένη στην παραλία Πορτ Έλιοτ (Port Elliot) της Νότιας Αυστραλίας, που βρίσκεται 85 χιλιόμετρα νότια της Αδελαΐϊδας.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά κατά τη διάρκεια της δίκης στο Κακουργιοδικείο Αδελαΐδας, η οποία αναμένεται να διαρκέσει πάνω από έξι εβδομάδες, όλα ξεκίνησαν όταν πατέρας και γιος είδαν τη φωτογραφία της Κάρλι στην ιστοσελίδα του Διαδικτύου και αποφάνθηκαν ότι ήταν "πολύ ωραία".

Αμέσως άρχισαν να αλληλογραφούν μαζί της και όπως εκμυστηρεύτηκε η μαθήτρια σε φίλες της ήταν τρελά ερωτευμένη με τον Μπράντον.

Πριν από τα γενέθλιά της, μάλιστα, ο πατέρας, που είχε δώσει στον εαυτό του το όνομα Σίαϊν, πήγε με την 15χρονη στα μαγαζιά και τής ψώνισε δώρα, μεταξύ των οποίων και εσώρουχα. Σύμφωνα, μάλιστα, με την εξομολόγηση της μαθήτριας στη μητέρα της, ο πατέρας του Μπράντον την θώπευε σεξουαλικά.

Στο πάρτι των γενεθλίων ο πατέρας της είπε ότι είναι ερωτευμένος μαζί της και την αγαπάει και ότι ποτέ δεν θα άφηνε κανέναν να της κάνει κακό.

Η τελευταία φορά που η 15χρονη συναντήθηκε με τον πατέρα και τον γιο ήταν στην παραλία όπου και βρέθηκε την επόμενη μέρα το πρωί από κάποιον περαστικό νεκρή.

Οι ακριβείς συνθήκες και οι λόγοι που οδήγησαν πατέρα και γιο να δολοφονήσουν την Κάρλι παραμένουν ακόμα αδιευκρίνιστοι. Ο ιατροδικαστής απεφάνθη ότι πρώτα την χτύπησαν και στη συνέχεια την έπνιξαν.
www.skai.gr

Δημοσίευση σχολίου