Ο 6χρονος που αναστάτωσε το Κολοράντο


Στον ουρανό τον έψαχναν αλλά ο 6χρονος Φάλκον είχε κλειστεί σε ένα κουτί, στη σοφίτα του γκαράζ του σπιτιού του. Ο μικρός αναστάτωσε όλο το Κολοράντο, κάνοντας τις Αρχές να πιστέψουν ότι πετούσε επί δύο ώρες με το αυτοσχέδιο αερόστατο του πατέρα του.


Όπως αποδείχτηκε, ο μικρός δεν είχε μπει μέσα στο αερόστατο. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι πήγε στην κρυψώνα του γιατί ο πατέρας του τον είχε μαλώσει.


Όταν μεταδόθηκε η πληροφορία ότι το αγόρι μπορεί να βρίσκεται στο αερόστατο που έκανε βόλτες στον ουρανό, σήμανε συναγερμός στις αρχές του Κολοράντο ενώ σημειώθηκαν και καθυστερήσεις στις πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο του Ντένβερ. Όταν μάλιστα το αερόστατο κατέληξε σε ένα χωράφι και διαπιστώθηκε ότι το αγόρι δεν βρισκόταν μέσα, οι αρχές φοβήθηκαν ότι μπορεί να είχε πέσει κάπου στη διαδρομή.


Ο μικρός Φάλκον είπε ότι άκουσε τους γονείς του να τον ψάχνουν, αλλά παρέμεινε κρυμμένος επειδή οι γονείς του είπαν «ότι το έκαναν αυτό για ένα σόου».


Η δήλωση αυτή όμως προκάλεσε έντονες υποψίες ότι μπορεί η περιπέτεια με το αερόστατο να ήταν φάρσα και να είχε στηθεί για λόγους δημοσιότητας. Ο πατέρας του μικρού δήλωσε ότι είναι «απεχθείς» αυτοί οι υπαινιγμοί. Προβληματισμό προκάλεσε και η στάση του αγοριού το οποίο δήλωσε στη διάρκεια δύο συνεντεύξεων σε αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα ότι δεν αισθάνεται καλά.


Η οικογένεια είχε συμμετάσχει στο παρελθόν σε ριάλιτι του καναλιού ABC. Κατά τη διάρκεια των ερευνών σήμερα, πολλά αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα μετέδιδαν με απευθείας συνδέσεις την πορεία του αερόστατου...

www.tanea.gr

Δημοσίευση σχολίου