Προβολή της ταινίας 'Ο Μικρός Νικόλας' για το Ιασώ Παίδων.












Ειδική προβολή της ταινίας 'Ο Μικρός Νικόλας, Le Petit Nicolas' οργάνωσε το Ιασώ Παίδων την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στον κινηματογράφο ODEON Kosmopolis στο Μαρούσι, εν όψει των χριστουγεννιάτικων εορτών, για γονείς και παιδιά που έχουν νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.
Ο αγαπημένος ήρωας των παιδιών, 50 χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση σε βιβλίο, 'Ο Μικρός Νικόλας' , ζωντάνεψε στη μεγάλη οθόνη καθηλώνοντας μικρούς και μεγάλους θεατές, ενώ εντυπωσίασε με τις περιπέτειές του. Η ταινία ήδη, γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη σημειώνοντας ρεκόρ εισιτηρίων. Μόνο στη Γαλλία κόπηκαν 5.000.000 εισιτήρια.
Την 'προβολή της ταινίας' παρακολούθησαν τα μέλη του Δ.Σ του Ομίλου Ιασώ κ. Παν. Θεοφανάκης, κ. Ι. Τρομπούκης, κ. Λ. Μαμμάς, ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου κ. Όμ. Σμυρλιάδης και ο καθηγητής Παιδιατρικής και Διευθυντής της Ιασώ Παίδων κ. Ανδ. Κωνσταντόπουλος. Την ταινία παρακολούθησαν και επώνυμες μητέρες με τα παιδιά τους, όπως η τηλεπαρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου με τον Νικόλα και τη Λυδία, η κ. Αφροδίτη Σημίτη με την κόρη της Ερατώ, η δημοσιογράφος κ. Σάντυ Τσαντάκη, και η κ. Άννα Ροκοφύλλου. Επίσης παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Rosebud κ. Ζήνος Παναγιωτίδης και ο γνωστός σκηνοθέτης κ. Τάσος Μπουλμέτης.
Τέλος μια μικρή έκπληξη περίμενε τους μικρούς μας φίλους, καθώς προσφέρθηκαν χριστουγεννιάτικα δώρα από την Παιδιατρική Κλινική Ιασώ Παίδων.
ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου