Ένας τραυματισμός - μυστήριο για πεντάμηνο αγοράκι!!!

Ένας τραυματισμός - μυστήριο για 5χρονο αγοράκι


Μυστήριο αποτελούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε το πεντάμηνο αγοράκι, που νοσηλεύεται στο «Ιατρικό Κέντρο Αθηνών» με εγκεφαλική αιμοραγία -η οποία δεν παραπέμπει σε παθολογικά αίτια- καθώς και πολλαπλά κατάγματα στα χέρια και τα πόδια.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Μαρούσι, στις 10 το πρωί της περασμένης Δευτέρας, όταν η υπεύθυνη του παιδικού σταθμού τηλεφώνησε στη μητέρα του λέγοντάς της πως το παιδάκι παρουσιάζει λυποθυμικές τάσεις.

Εδώ και λίγες ώρες, αυτή την εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση χειρίζεται το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, καθώς οι γονείς υποστηρίζουν πως το αγοράκι όταν έφυγε από το σπίτι του ήταν υγιέστατο.

Από την πλευρά της, η ιδιοκτήτρια του παιδικού σταθμού, ο οποίος βρίσκεται στη Λεωφόρο Πεντέλης στο Χαλάνδρι, υποστηρίζει μιλώντας στη zougla.gr πως:

«Ό,τι συνέβη στο παιδάκι έγινε εκτός παιδικού σταθμού. Μας ανησύχησε το γεγονός πως από κάποια στιγμή και μετά ήταν ημιλιπόθυμο, γι' αυτό και αφού φωνάξαμε τη μητέρα του πήγε μαζί της για συνοδεία και μια υπάλληλος του σταθμού μας».

Η zougla.gr επικοινώνησε με αξιωματικό του Αστυνομικού Τμήματος Αμαρουσίου, που χειρίστηκε πρώτο την υπόθεση, και ο οποίος αναρωτήθηκε:

«Το αγοράκι πριν μεταφερθεί στον παιδικό σταθμό ήταν στην αγκαλιά της μάνας του. Είναι ποτέ δυνατόν να της έπεσε από τα χέρια και να συνέχισε το ημερήσιο πρόγραμμά της σαν να μη συμβαίνει τίποτα; Οι γονείς είναι σοβαροί άνθρωποι. Ο πατέρας είναι πολιτικός μηχανικός και η μητέρα δικηγόρος».

Το παράξενο, βέβαια, είναι πως η αστυνομία ενημερώθηκε σχετικά με το συμβάν μόλις χθες το μεσημέρι, οπότε και διαπιστώθηκαν οι πολλαπλές κακώσεις του παιδιού.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας κινήθηκε αυτεπάγγελτα και παρήγγειλε να γίνει προανάκριση για να διαπιστωθούν οι πραγματικές συνθήκες τραυματισμού του παιδιού, που λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή.
Zougla.gr

Δημοσίευση σχολίου