Αυτοκτόνησε ξεφεύγοντας από τα χέρια της μητέρα της!

Αυτοκτόνησε ξεφεύγοντας από τα χέρια της μητέρα της!


«Θέλω να φύγω, μετράω τις ημέρες, ακόμα και τις ώρες…» Τα λόγια που έβγαιναν από το στόμα της 26χρονης Μαρίας από το Βόλο έκαναν τα αγαπημένα της πρόσωπα να ανατριχιάζουν, ωστόσο κανείς δεν περίμενε ότι θα έκανε πράξη την απόφασή της να κόψει τόσο πρόωρα το νήμα της ζωής της. Η νεαρή καλλονή «γλίστρησε» από την αγκαλιά της τραγικής μητέρας της που προσπαθούσε απεγνωσμένα να την κρατήσει στη ζωή και πήδηξε στο κενό από τον τέταρτο όροφο του διαμερίσματος όπου διέμενε.

Το κακό έγινε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής μπροστά στα μάτια ενοίκων της πολυκατοικίας που βγήκαν έντρομοι από τις σπαρακτικές φωνές της τραγικής μάνας. Λίγο πριν από τις 12.00 το μεσημέρι η Μαρία κινήθηκε προς την μπαλκονόπορτα του διαμερίσματος που βλέπει στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας. Η μητέρα της έτρεξε από πίσω της και για αρκετή ώρα προσπαθούσε να την τραβήξει μακριά από τα κάγκελα. Ομως η 26χρονη αντιστέκονταν. Το μισό της σώμα βρέθηκε έξω από τα κάγκελα και η μητέρα της με όλες τις δυνάμεις της την κρατούσε από τα πόδια. Τελικά, η κοπέλα έπεσε στο κενό από ύψος 10 μέτρα. Παρά την άμεση έλευση διασωστών του ΕΚΑΒ και τις μεγάλες προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου να την κρατήσουν στη ζωή, η άτυχη Μαρία υπέκυψε λόγω σοβαρών κρανιοεγκεφαλικών καταγμάτων.

Οσοι τη γνώριζαν λένε ότι η όμορφη κοπέλα βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση τον τελευταίο καιρό, αφού είχε μείνει χωρίς δουλειά. Παλαιότερα εργάζονταν ως νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο του Βόλου. Μέσα στην απόγνωσή της έλεγε ότι δεν μπορούσε να προσφέρει τίποτα, με αποτέλεσμα να έχει μετατραπεί σε ψυχολογικό ράκος, ενώ οι γονείς της μάταια προσπαθούσαν να την απαλλάξουν από τις εμμονές της.

Σε λυγμούς ξέσπασε ο πατέρας της μόλις δέχθηκε το τηλεφώνημα της συζύγου του. Αμέσως, έβγαλε το πορτοφόλι από την τσέπη και έδειχνε σε όσους εκείνη την ώρα βρίσκονταν γύρω του την ομορφιά της κόρης του που αποφάσισε να φύγει από τη ζωή.
Zougla.gr

Δημοσίευση σχολίου