Κακοποιούσαν τη 19χρονη επί 12 ώρες!!!

Κακοποιούσαν τη 19χρονη επί 12 ώρες


Ερευνες πόρτα-πόρτα προκειμένου να εντοπίσουν το χώρο που τα ανθρωπόμορφα κτήνη κρατούσαν κλεισμένη και επί δώδεκα ώρες κακοποιούσαν τη 19χρονη φοιτήτρια (την οποία άρπαξαν από το αυτοκίνητο του φίλου της στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης, την περασμένη Πέμπτη) πραγματοποιούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής στο Ικόνιο του Πειραιά και στην ευρύτερη περιοχή Δραπετσώνας και Κερατσινίου.

Στο μεταξύ, στα εργαστήρια της αστυνομίας οι ερευνητές εξετάζουν καρέ-καρέ το βίντεο που πήραν από κάτοικο του Ικονίου, καθώς η κάμερα παρακολούθησης της εισόδου του πάρκινγκ του καλύπτει οπτικά μεγάλο μέρος της περιοχής μπροστά από το σπίτι που η άτυχη κοπέλα ζήτησε βοήθεια όταν απελευθερώθηκε από τους απαγωγείς της. Παράλληλα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, έχει ήδη απομονωθεί το DNA ενός από τους δράστες της επίθεσης και το μόνο που απομένει είναι η σύλληψή του και η διασταύρωση του βιολογικού υλικού.

Το DNA του ενός δράστη απομονώθηκε από εκείνο του 20χρονου φίλου της κοπέλας, ο οποίος πάλεψε με τους δράστες και τέθηκε εκτός μάχης όταν τον χτύπησαν με πέτρα στο κεφάλι. Κατά τη συμπλοκή ο νεαρός τραυμάτισε τον έναν δράστη και το αίμα του οι αρχές το έχουν ήδη ξεχωρίσει από το αίμα του θύματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως είπε στους αστυνομικούς η 19χρονη, οι απαγωγείς της όταν τη μετέφεραν από το χώρο που την κρατούσαν στο σημείο που την απελευθέρωσαν της είχαν κλείσει τα μάτια και έκαναν συνεχείς αλλαγές πορείας και κύκλους, με συνέπεια να χάσει τον προσανατολισμό της. Καθώς όμως ο χρόνος μεταφοράς ήταν σύντομος, οι αστυνομικοί έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους στις συνοικίες που βρίσκονται κοντά στο Ικόνιο.

Οι δράστες εγκατέλειψαν την κοπέλα σε ένα δρόμο που κατασκευάστηκε σχετικά πρόσφατα, πριν από ένα εξάμηνο. Η 19χρονη αφού κατέβηκε μια σκάλα, χτύπησε την πρώτη πόρτα που βρήκε μπροστά της. «Πού βρίσκομαι, σε ποια περιοχή;» ήταν οι πρώτες λέξεις που είπε η 19χρονη στη γυναίκα που της άνοιξε την πόρτα. Οταν μπήκε στο σπίτι, ζήτησε αρχικά να ενημερώσει τη μητέρα και την αδελφή της και στη συνέχεια την αστυνομία. Φορούσε μια αθλητική γυναικεία φόρμα που -όπως είπε- της είχαν δώσει οι απαγωγείς της.

Από την περιγραφή, πάντως, του χώρου που κρατούνταν οι αστυνομικοί έχουν απορρίψει την αρχική εκτίμησή τους ότι οι δράστες τη μετάφεραν σε αποθήκη και καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι την κρατούσαν σε ένα μεγάλο διαμέρισμα.
Espressonews.gr

Δημοσίευση σχολίου