Αναζητούν τους "δράκους" των νοτίων προαστίων

Αναζητούν τους "δράκους" των νοτίων προαστίων


Τους «δράκους» των νοτίων προαστίων αναζητά το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, που έχει αναλάβει το σοβαρό περιστατικό βιασμού μιας 19χρονης κοπέλας την οποία άρπαξαν οι δράστες μέσα από το αυτοκίνητο του φίλου της στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης.

Μετά την καταγγελία της κοπέλας, που έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια των τεσσάρων αλλοδαπών, έγινε γνωστό πως άλλα τρία περιστατικά που έγιναν στην ίδια περιοχή απασχολούν από το καλοκαίρι την Ασφάλεια, η οποία μάλιστα διεξήγαγε τις έρευνες με πλήρη μυστικότητα.

Στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου προκειμένου να ξεχωρίσουν τις κηλίδες αίματος, αλλά και το βιολογικό υλικό που ήδη έχουν ανιχνεύσει στα ρούχα που έδωσαν οι βιαστές στη 19χρονη όταν την άφησαν ελεύθερη. Η νεαρή κοπέλα καθ’ όλη τη διάρκεια της ομηρίας της από τα ανθρωπόμορφα κτήνη ήταν γυμνή και μόνο όταν την απελευθέρωσαν, της έδωσαν μια φόρμα για να ντυθεί. Οι αξιωματικοί πιστεύουν ότι πολύ γρήγορα θα έχουν στα χέρια τους το DNA των δραστών.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν ρίξει τα δίχτυα τους σε συγκεκριμένες ομάδες Αλβανών καθώς, σύμφωνα με την κατάθεση της άτυχης κοπέλας, οι βιαστές της μιλούσαν αλβανικά. Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες της «Espresso», μάλλον πρόκειται για συγκεκριμένη σπείρα ανώμαλων οι οποίοι στήνουν καρτέρι σε ζευγαράκια στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης και αρπάζουν κοπέλες που στη συνέχεια βιάζουν και εγκαταλείπουν σε ερημικές τοποθεσίες.

Το καλοκαίρι σημειώθηκαν άλλα τρία παρόμοια περιστατικά, τα οποία όμως δεν είχαν γίνει γνωστά από την αστυνομία, σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού των δραστών με σκοπό τη σύλληψή τους. Μάλιστα, οι εκτιμήσεις των αξιωματικών της Ασφάλειας κάνουν λόγο για συμμορία «δράκων» που δρα στην ευρύτερη περιοχή.

Η πρώτη επίθεση των δραστών είχε σημειωθεί στις αρχές Ιουνίου, όταν ένα ζευγαράκι αντιλήφθηκε την παρουσία τους και προσπάθησε να φύγει από το σημείο. Οι αλλοδαποί με πέτρες έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου, το ακινητοποίησαν, πήραν την κοπέλα και εξαφανίστηκαν. Οπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, ασέλγησαν σε βάρος της και μετά από περίπου μιάμιση ώρα την απελευθέρωσαν.

Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε στα μέσα του Ιουλίου, επίσης στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης. Σε αυτή την περίπτωση ο νεαρός κατάλαβε την κίνηση των δραστών και πρόλαβε να βάλει μπροστά το αυτοκίνητο και να διαφύγει.

Στην προτελευταία εμφάνισή τους, λίγο πριν από το τέλος Αυγούστου, οι δράστες είχαν βρει το μάστορά τους, καθώς ο νεαρός που είχε πάει στα Λιμανάκια με την κοπέλα του κατέβηκε από το αυτοκίνητο και έκανε τόπι στο ξύλο τον έναν από τους «δράκους», με αποτέλεσμα οι συνεργοί του να τραπούν σε φυγή.
Espressonews.gr

Δημοσίευση σχολίου