Νέα επέμβαση στο μωρό με τις 50 βελόνες

Νέα επέμβαση στο μωρό με τις 50 βελόνες


Σε νέα επέμβαση υποβλήθηκε ο 2χρονος Βραζιλιάνος, προκειμένου να του αφαιρεθούν οι υπόλοιπες βελόνες πλεξίματος, τις οποίες είχε μπήξει ο πατριός του σε μια τελετή μαύρης μαγείας.

Η εκπρόσωπος του νοσοκομείου «Άνα Νέρι», Σούζι Μορένο, δήλωσε ότι η επέμβαση διήρκεσε σχεδόν τρεις ώρες και ήταν επιτυχής. Συνολικά 14 βελόνες αφαιρέθηκαν από το ήπαρ, την ουροδόχο κύστη και τα έντερα.

Πλέον απομένει ακόμη μια εγχείριση. Κρίνεται βέβαια ως η πιο λεπτή και επικίνδυνη, διότι έχει στόχο την αφαίρεση δύο βελόνων που βρίσκονται κοντά στη σπονδυλική στήλη του παιδιού.



Ο πατριός του παιδιού, Ρουμπέρτου Κάρλους Μαγκαλιάες, 30χρονος πλινθοδόμος, ομολόγησε ότι διέτρησε το σώμα του παιδιού με τις βελόνες, μέσα σε ένα μήνα, στο πλαίσιο μιας τελετής μαύρης μαγείας με στόχο να "εκδικηθεί" τη σύζυγό του.

Είπε ότι πρόθεσή του ήταν να σκοτώσει το παιδί, και ότι ενέργησε επηρεασμένος από την ερωμένη του, που συνελήφθη μαζί με τη φερόμενη ως "μάγισσα" που επέβλεπε τις τελετές.

Το αγόρι υποβλήθηκε ήδη σε μια επέμβαση την Παρασκευή, για να αφαιρεθούν βελόνες που βρίσκονταν κοντά στην καρδιά και στους πνεύμονές του.
 Zougla.gr

Δημοσίευση σχολίου