Ο νεκρός τους γιος κάνει θαύματα

Ο νεκρός τους γιος κάνει θαύματα


Μετά την αγιοποίηση της Μαίρης Μακίλοπ, της πρώτης Αγίας στην ιστορία της Αυστραλίας, οι γονείς ενός 17χρονου παιδιού που πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στη Ν. Ν. Ουαλία, πριν από τρία χρόνια, πιστεύουν ότι ο γιος τους έχει κάνει πολλά θαύματα μετά τον θάνατό του, είναι αγγελιοφόρος του Θεού και πρέπει να χρηστεί ως ο πρώτος άνδρας Άγιος της Αυστραλίας.
Ο Μάικ Τάνους έφυγε στα 17 του χρόνια και από τότε στους τοίχους του δωματίου του ρέει λάδι, αγνώστου χημικής σύστασης, αφού μέχρι σήμερα επιστημονικές έρευνες δεν έχουν καταφέρει να εξακριβώσουν τι λάδι είναι αυτό.
Εν τω μεταξύ, πολλοί είναι αυτοί που καθημερινά επισκέπτονται το δωμάτιο του Μάικ και προσεύχονται στη «χάρη» του. «Ο γιος μας είναι αγγελιοφόρος του Θεού», λένε σήμερα οι γονείς του, Τζορτζ και Λίνα, και θέλουν η Καθολική Εκκλησία να αναγνωρίσει τις θαυματουργικές ικανότητες του γιου τους και να τον χρήσει τον πρώτο άνδρα Άγιο της Αυστραλίας.
Η παράκληση των γονέων του Μάικ έρχεται λίγες μέρες μετά την αγιοποίηση της μοναχής Μαίρης Μακίλοπ, την οποία ανακοίνωσε το Σάββατο το Βατικανό.
Την Τρίτη, ο Καρδινάλιος Τζορτζ Πελ δήλωσε ότι μετά την αγιοποίηση της Μαίρης ΜακΚίλοπ, το Βατικανό θα πρέπει να εξετάσει και τον βίο του πρώτου Αρχιεπισκόπου της Καθολικής Εκκλησίας στην Αυστραλία, Τζον Πεντ Πόλντινγκ, και την πιθανότητα να χρηστεί και αυτός Άγιος.
Οι γονείς του Μάικ αντέδρασαν άμεσα λέγοντας ότι ο πρώτος άνδρας Άγιος της Αυστραλίας θα πρέπει να είναι ο γιος τους ο οποίος έχει θεραπεύσει πολύ κόσμο που προσεύχεται στην χάρη του.
Ένα από τα πολλά θαύματα που έκανε ο γιος τους, σύμφωνα πάντα με τους γονείς του, ήταν το ότι έδωσε τη δυνατότητα σε μία γυναίκα να μείνει έγκυος στο τρίτο της παιδί.
madata.gr

Δημοσίευση σχολίου