Παιδιά με καρκίνο: Ας βοηθήσουμε όλοι με ένα sms

Με ένα μόνο SMS αγαπης στο 19454, από τη Δευτέρα 14 Φεβρουαριου μέχρι και την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου, μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε το Συλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθενεια η ''ΦΛΟΓΑ''.

Στηρίζοντας τα παιδιά με καρκίνο και με σύνθημα ''Ολα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στην σωστή ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα'', η "ΦΛΟΓΑ" μας καλεί να στείλουμε από το κινητό τηλέφωνο μας ένα μήνυμα προς τον αριθμο 19454 καθολη την διαρκεια της εβδομαδας.

Με αυτόν τον τρόπο, ο σύλλογος θα ενισχύεται με 1 ευρω τη φορά (η χρεωση ειναι 1,23 ευρω/ sms). Στα προγράμματα του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθενεια η ''ΦΛΟΓΑ'', περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, η λειτουργία υπερσύγχρονου Ξενώνα για παιδια απο την επαρχία που νοσηλεύονται στις ογκολογικές κλινικές των Νοσοκομείων Παίδων, η λειτουργία σχολείου μέσα στον Ξενώνα, η κατ' οίκον νοσηλεία παιδιών, η ψυχολογική υποστήριξη ασθενών παιδιών και των γονιών τους, η αποστολή και εκπάιδευση ιατρών σε εξειδικευμένα σεμινάρια σε όλον τον κόσμο κλπ.

Ενα sms στο 19454, μέχρι και την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου, ένα ευρώ για εκατοντάδες ζωές! Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε!



Δημοσίευση σχολίου