Μητέρα σκότωσε το δύο ημερών βρέφος της

Η μητέρα τραυμάτισε στην καρδιά το μωρό με αιχμηρό αντικείμενο σε ακάλυπτο χώρο του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Αλεξανδρούπολης από το ανατριχιαστικό περιστατικό, που συνέβη αργά χθες το απόγευμα στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, με θύμα νεογνό κοριτσάκι, μόλις 48ωρών, και θύτη την ίδια του τη μητέρα.

Το μωρό βρέθηκε νεκρό σε ακάλυπτο χώρο του υπογείου του Νοσοκομείου, ενώ λίγο αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν και την 30χρονη μητέρα, σε κατάσταση σύγχυσης, σε τουαλέτα του ιδρύματος.

Από τη νεκροψία του νεογνού προέκυψε ότι έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας, καθώς έφερε τραύμα στη θωρακική χώρα από αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο τραυμάτισε την καρδιά, προκαλώντας το θάνατό του.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατροδικαστή Παύλου Παυλίδη, το αντικείμενο που χρησιμοποιήθηκε ήταν η βελόνα, που χρησιμοποιείται στους ορούς, ενώ ο ορός που έφερε η μητέρα, βρέθηκε κοντά στο νεκρό μωρό.

Η μητέρα είχε γεννήσει με καισαρική τομή προ διημέρου, εξαφανίσθηκε μαζί με το μωρός χθες τις μεσημβρινές ώρες από το θάλαμο της μαιευτικής κλινικής, που νοσηλευόταν. Αμέσως κινητοποιήθηκε το προσωπικό του νοσοκομείου και παράλληλα ειδοποιήθηκε και η αστυνομία για τον εντοπισμό τους.

Η 30χρονη, που κατάγεται από χωριό του νομού Έβρου, νοσηλεύεται φρουρούμενη στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, όπου της χορηγείται ειδική αγωγή.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοσίευση σχολίου