Αποκοιμήθηκε και της έκλεψαν το μωρό μέσα από το μαιευτήριο!


Μεγάλη είναι η κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών στο μαιευτήριο «Έλενα», από το οποίο εξαφανίστηκε νεογέννητο κοριτσάκι κατά την διάρκεια της νύχτας, ενώ βρίσκονταν δίπλα στην μητέρα του.
Το βρέφος ήρθε στον κόσμο το απόγευμα της Τετάρτης και όπως συμβαίνει σε όλα τα δημόσια μαιευτήρια, παρέμενε δίπλα στην μητέρα του. Στον ίδιο θάλαμο του πρώτου ορόφου βρίσκονταν άλλες δύο γυναίκες.
Κάποια στιγμή η κοπέλα αποκοιμήθηκε, ενώ κοιμόταν δίπλα και το κοριτσάκι της. Όταν όμως ξύπνησε, διαπίστωσε ότι το μωρό δεν βρίσκονταν μαζί της. Ούτε όμως το είχε πάρει κάποια από τις νοσοκόμες, τις οποίες αμέσως κάλεσε.
Επειδή είναι απίθανο το μωράκι, ολίγων ωρών, να έφυγε μόνο του, υπάρχουν φόβοι για αρπαγή του βρέφους. Σχετική καταγγελία έκανε αμέσως ο πατέρας του παιδιού, που ειδοποιήθηκε από τη σύζυγό του και βρίσκεται κοντά της.
Στο μαιευτήριο έχει καταφθάσει από τις 6.30 τα ξημερώματα  κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής και κάνει ανακρίσεις.
Η αστυνομία φαίνεται να αποκλείει το ενδεχόμενο των ενδοοικογενειακών διαφορών και ανεπισήμως κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο ακόμα είναι συγκεχυμένες οι πληροφορίες αν η ίδια η μητέρα πράγματι αντιλήφθηκε κάποιον να αρπάζει το μωρό της από δίπλα της, όπως μεταδόθηκε από τηλεοπτικούς σταθμούς.
Ήδη στα χέρια των αστυνομικών υπάρχουν μαρτυρίες που αναφέρουν ότι μια μαυροφορεμένη γυναίκα, η οποία φορούσε γυαλιά ηλίου, κυκλοφορούσε ύποπτα στους διαδρόμους τα ξημερώματα και έφυγε από το μαιευτήριο την ώρα περίπου που εκτιμάται ότι συνέβη το περιστατικό.
Για το θέμα έχει ειδοποιηθεί και η υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ωστόσο καμία επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει ακόμα είτε από το υπουργείο Υγείας είτε από την διοίκηση του μαιευτηρίου.
Την ίδια ώρα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας τις πρώτες ώρες μετά το γεγονός, εκτίμησε ότι δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο δυστυχώς οι εξελίξεις δείχνουν να τον διαψεύδουν...


Star.gr 

Δημοσίευση σχολίου