Μυστήριο γύρω από το θάνατο του 5χρονου στα Χανιά!

Η χθεσινή είδηση για τον θάνατο 5χρονου μετά από πτώση από την κούνια του μας συγκλόνησε! Η είδηση όπως την ακούσαμε ήταν η εξής: "Την τελευταία του πνοή άφησε ένα αγοράκι 5 ετών, όταν έπεσε από την κούνια του στο πάτωμα! Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο σπίτι της οικογένειας στο Μουζουρά Ακρωτηρίου Χανίων, όταν το άτυχο νήπιο έπαιζε με το αδερφάκι του. Κάποια στιγμή επιχείρησε να βγει από την κούνια, ωστόσο έχασε την ισορροπία του και έπεσε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Ανάστατοι οι γονείς, που άκουσαν το θόρυβο και τα κλάματα του άλλου παιδιού, έτρεξαν στο σημείο και έντρομοι, είδαν τον 5χρονο να βρίσκεται αναίσθητος στο δάπεδο. Αμέσως ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ προκειμένου ο γιος τους να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ μέχρι να φτάσει στο σημείο το ασθενοφόρο, ένας Αμερικανός γιατρός, ο οποίος υπηρετεί στην αμερικανική βάση που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το σπίτι της οικογένειας, πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες στο παιδάκι. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε, ο ανήλικος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, καθώς, όπως διαπιστώθηκε, το αιμάτωμα που έφερε στο κεφάλι και το οποίο προήλθε από το χτύπημα, ήταν πολύ σοβαρό. Δυστυχώς λίγα λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή σκορπίζοντας τη θλίψη στη μητέρα, τον πατέρα και το αδερφάκι του.

Το θλιβερό περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία του Μουζουρά Ακρωτηρίου, ενώ οι τραγικοί γονείς δεν μπορούν να πιστέψουν πώς το παιχνίδι μετατράπηκε σε τραγωδία και έχασαν από τη μια στιγμή στην άλλη το παιδί τους."
Τα πράγματα όμως δεν ήταν τελικά όπως τα παρουσίασαν οι γονείς! Η ιατροδικαστική εξέταση είναι αυτή που έφερε τα πάνω κάτω για τα αίτια του θανάτου του 5χρονου από τα Χανιά.

Προχθες το βράδυ οι γονείς μετέφεραν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον 5χρονο, λέγοντας στους γιατρούς ότι ο μικρός έπεσε από την κούνια στην οποία βρισκόταν μαζί με το αδελφάκι του.

Εχθές ο ιατροδικαστής ανέφερε πως το παιδί δεν είχε καμία κάκωση, κανένα αιμάτωμα.

Η επόμενη κίνηση ήταν να πάρει βιολογικά υγρά, αίμα και ιστό από πολλά σημεία του σώματός του. Τα αποτελέσματα για τις τοξικολογικές εξετάσεις θα βγουν σε μία εβδομάδα και τότε θα γίνει γνωστή η αιτία θανάτου του παιδιού.

Το περίεργο, πάντως, είναι πως οι γονείς μετέφεραν λάθος πληροφορίες στους γιατρούς, καθώς όπως αποδείχθηκε το παιδί δεν έπεσε, δεν χτύπησε, δεν είχε καμία κάκωση.

Espressonews.gr 

Δημοσίευση σχολίου