Ζωή εφιάλτης για 4χρονη

Καψίματα από τσιγάρα και μια βαθιά επουλωμένη πληγή εντόπισαν οι γιατροί του Γενικού Κρατικού Νίκαιας στο κορμάκι ενός κοριτσιού τεσσάρων ετών, που όπως φαίνεται δεχόταν απάνθρωπη κακοποίηση εδώ και τουλάχιστον έναν χρόνο.


Οπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, το τετράχρονο κοριτσάκι έμενε στη Νίκαια με τη μητέρα του, η οποία είναι χρήστης ναρκωτικών, ενώ ο πατέρας του, επίσης τοξικομανής, έχει εξαφανιστεί εδώ και καιρό.

Η μητέρα παρατούσε συνεχώς μόνο του το κοριτσάκι, με αποτέλεσμα τη φροντίδα του να αναλάβει ανεπίσημα ένα ζευγάρι χωρίς παιδιά που ζητούσε μάλιστα να το υιοθετήσει.

Προχθές το εν λόγω ζευγάρι πρόσεξε ότι το μωρό είχε μώλωπες και το μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε η κακοποίηση. Οπως είπαν οι γιατροί τα σημάδια είναι παλιά και έχουν γίνει πριν από περίπου έναν χρόνο.

Ειδοποιήθηκε αμέσως η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας, που έχει αρχίσει προανάκριση, ενώ μέχρι χθες αναζητούνταν οι γονείς, προκειμένου να καταθέσουν για την κακοποίηση του κοριτσιού.

Για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία και έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας ανηλίκων, ο οποίος και θα αποφασίσει για την τύχη του μικρού κοριτσιού. ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου