Εγκατέλειψαν μωρό στη μέση του δρόμου. (Βίντεο)

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας οδηγός λεωφορείου από το San Antonio των ΗΠΑ, ο οποίος ενώ οδηγούσε σε κεντρικό δρόμο της πόλης, αντίκρισε ένα βρέφος να κάθεται στη μέση του δρόμου.

Ο οδηγός, ονόματι, Mike Hubbard δήλωσε ότι από ακτίνα ενός χιλιομέτρου διαπίστωσε ότι κάτι υπήρχε στο οδόστρωμα, χωρίς, ωστόσο, να διευκρινίσει με σαφήνεια, τι ήταν αυτό.

Αστραπιαία πάτησε φρένο, εξήλθε του οχήματος και έτρεξε προς το μέρος του βρέφους. Αφού το πήρε στην αγκαλιά του, τηλεφώνησε στην Αστυνομία, ώστε να επιληφθεί του συμβάντος.

Τελικά μέχρι να φτάσει η Αστυνομία, εμφανίστηκε ο πατέρας του, ο οποίος πήρε το 14μηνών κορίτσι, αποφεύγοντας να δώσει οποιαδήποτε εξήγηση στον οδηγό… και φυσικά να τον ευχαριστήσει που του έσωσε τη ζωή.

Ωστόσο, η οικογένεια κατηγορείται για εγκληματική αμέλεια και η υπόθεση οδηγήθηκε στο δικαστήριο. Το περιστατικό σημειώθηκε τον Μάϊο του 2009, αλλά λόγω της εκδίκασης της υπόθεσης ο οδηγός θέλησε μοιραστεί με τον υπόλοιπο κόσμο την εμπειρία του, δίνοντας, παράλληλα, για πρώτη φορά στη δημοσιότητα το βίντεο-ντοκουμέντο.



Zougla.gr

Δημοσίευση σχολίου