3.09.2011

Μητέρα τιμωρούσε το γιο της κλειδώνοντας τον στο κλουβί μεταφοράς του σκύλου!

Mία μητέρα από το Old Saybrook κατηγορήθηκε για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα κρατούσε το γιο της μέσα σε κλουβί...σκύλου για να τον τιμωρήσει επειδή ήταν ζωηρός!


Η Katy Anthony δικάστηκε την Δευτέρα το απόγευμα. Η αστυνομία είχε αρχίσει την έρευνά της από τον Δεκέμβριο, όταν η αδερφή του μικρού παιδιού είπε στον ψυχολόγο του σχολείου ότι δεν κοιμάται καλά. Όταν εκείνος τη ρώτησε γιατί, απάντησε ότι σηκώνεται συνεχώς το βράδυ για να...απελευθερώσει τον αδερφό της που κοιμάται ''κλειδωμένος''.

Το μέρος που ''κοιμόταν κλειδωμένος'' ήταν το πλαστικό κλουβί του σκύλου!!!

Μάλιστα το παιδί ήταν υιοθετημένο και κοιμόταν για πάνω από 2 εβδομάδες στο κλουβί του σκύλου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το παιδί υποχρεωνόταν να κοιμάται στο κλουβί για διάφορους λόγους, όπως όταν ήταν ζωηρό ή όταν ''έβρεχε'' το κρεβάτι του τη νύχτα.
Μάλιστα το κλουβί είχε τοποθετηθεί αρχικά στο δωμάτιο του παιδιού ενώ μετά το έβαλε στο υπόγειο!!!

Η Anthony συνελήφθη και αρχικά αρνήθηκε ότι κρατούσε κλειδωμένο το παιδί της, αλλά παραδέχτηκε ότι ο μικρός είχε ''προβλήματα συμπεριφοράς'' και δεν ήταν υπάκουος...

Είπε στην αστυνομία ότι ζήτησε βοήθεια αλλά δεν βρήκε κάποιον κατάλληλο κι έτσι της ήρθε η ιδέα να πάρει το μεγάλο κλουβί του σκύλου, όπου τα παιδιά έπαιζαν εκεί, όταν είχαν γατάκια ή κουτάβια και να κλειδώνει το γιο της όταν δεν καθόταν καλά...

Το παιδί απομακρύνθηκε από την Anthony και την επόμενη κιόλας μέρα ήταν χαρούμενο και ζωηρό στο σχολείο.


Adespoto

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

© TA ZOYZOYNIA, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena